VETERANI PRVACI KOALE

Koala je najmasovnije amatersko natjecanje košarkaša,  sa velikim brojem bivših istaknutih prvoligaških i drugih igrača. Na 6. Koali nastupiloa je 21 ekipa. Na kraju ovogodišnje lige u finalu su se sastali pred punim gledalištem  na Velesajmu, ekipe Noss Tkalče i Arizona divlje mačke ( ! ). Za nas je svakako zanimljivo da je u ekipi Noss Tkalče čak 7 bivših igrača Zapada koji i čine udarnu postavu.  Do prošle sezone bili su i nostelji igre Zapada : Stipe Džidžić ( 15 koševa ), Šime Zubčić ( 10 9 , Darko Boro ( 10 ), Saša Čop ( 2), Ivan Kovačević ( 10 ) i Krešimir Šimunović. Sedmi, Joe Debeljuh nije nastupio radi službenog puta.

Ovo im je bio prvi nastup u Koala ligi i evo već na startu su uvjerljivi pobjednici, jer su nadigrali Divlje mačke čak sa  35 koševa razlike – 90 – 55. Od starta utakmice bili su apsolutno premoćni , stalno povečavajući razliku, a publika je uživala u organiziranoj i atraktivnoj igri. Prave ovacije popratile su ulazak pred kraj susreta ljubimca publike Kreše, koji se na njihovu žalost ovaj put  nije uspio upisati u strijelce, iako je imao par otvorenih šuteva.

Nakon utakmice  ponosno su primili pehar iz ruku bivšeg trenera Cibone Danijela Lutza, ispraćeni skandiranjem prezadovoljne publike. Čestitamo cijeloj ekipi i treneru Kruljcu , ponosni na naše dugogodišnje igrače, koji i nadalje redovno treniraju u okviru našega kluba.