KAMP VELI LOŠINJ 2019

Sa našim partnerom Cedevitom ponovno se spremamo na ljetni košarkaški kamp na Veli Lošinj. Termin je opet onaj  zadnji - od 22. do 29. kolovoza. Tada idu sve mlađe natjecateljske ekipe Cedevite, to je odlična prilika za sparing i pripremu za sezonu.

Uglavnom sve se zna što nas očekuje na Velom Lošinju, na koji idemo 6. puta. Rad sa odličnim trenerima, igre i natjecanja sa brojnim nagradama, druženje sa mladim igračima iz cijele Hrvatske, smještaj u odmaralištu V,Nazora “Zlatokrila” u višekrevetnim sobama sa etažnim sanitarijama, raznovrsna i obilna hrana,  izlet na pješčani otok Susak, trčanje uz more do Malog Lošinja, kupanje na okolnim plažama.

U cijeni od 2.220,00 kn. je računat prijevoz iz Španskog ( parkiralište shopping centra Prečko ) luksuznim autobusima, te  7 punih pansiona, grupno osiguranje, rad sa vrhunskim trenerima, nadzor u slobodno vrijeme i na plaži. U kampu su liječnik i fizioterapeut, kao i materijali sa nutricionističkim savjetima o prehrani sportaša za cijelu godinu. Plaćanje je moguće jednokratno ili na rate ( katrice Amex ili Diners ) i to  1.470 kn.  u V.Nazoru ( IBAN HR 86240009-1410257140, Maksimirska 51 )  i 750 kod naših trenera.

Prijave za kamp su kod naših trenera, a kod uplate u V Nazor obavezno navesti sa dolazite iz KK Zapada i termin polaska.

Dakle, očekuje nas sedam dana košarkaške zabave, druženja i treniranja!