ZAVRŠNICA U-10

U subotu, 25.5. odigrana je završnica  mini lige za godište U-10. U završnicu smo se plasirali kao  treći sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Novi Zagreb ( 9 pobjeda iz 11 utakmica). Četvrta je Cedevita II, a nadalje slijede Međimurje, Vučići, Bosco, Rudeš, Sisak, Labrada, Zabok i Larus.

Malo je nedostajalo za pobjedu u  prvoj utakmici sa Zagrebom. Vrlo loša prva četvrtina i Zagreb vodi sa 14-2.  Zapad se pomalo vraća u utakmicu i nakon 7-3 i 11-2 ulazi u posljednju četvrtinu sa vodstvom 21-19. No ponovno je slaba realizacija ” zicera” što Zagreb koristi i pobjeđuje sa 27-24.

Slično je bilo i u utakmici za treće mjesto sa Međimurjem. Nakon vodstva 8-0 ulazimo u zadnju četvrtinu sa vodstvom od 14-11, no ponovno se ponavlja problem sa realizacijom i ta se četvrtina gubi sa 11-1 te tako Međimurje slavi sa 22-15.

Ekipa pod vodstvom Ivana Meheša ispustila je sjajnu priliku za visoki plasman, ali u prethodnim utakmicama nanizali su deset pobjeda i pokazali da je to talentirana  generacija pred kojom je, uz ozbiljan rad, svakako izgledna  budućnost.