NOVA EKIPA SENIORA

U protekloj sezoni Zapad je ostvario zanimljivu suradnju sa kk Cibonom jer su za našu seniorsku ekipu igrali kadeti i juniori ovogodišnjeg prvaka. Bila je to obostrano vrlo koristan potez uprava jer je time Zapad dobio priliku da se maksimalno posveti radu sa mladim igračima, što se i vidjelo po odličnim rezultatima prvenstveno prve mlađekadetske ekipe kao i najmlađih selekcija. Cibona je pak sjajno razvijala jednu izvanserijsku generaciju koja i nema prave konkurencije u juniorskoj ligi, a ovako su iz utakmice u utakmicu rasli i kao ekipa i pojedinačno. Rezultat svega je i premoćno osvojeno juniorsko prvenstvo Hrvatske i kao kruna osvajanje ABA lige. Trener ekipe je bio Ivan Juran, naš prošlogodišnji trener mlađih kategorija, uz asistenciju Porina Poredoša.

Struka  Cibone je odlučila da u narednoj sezoni neće imati juniorsku ekipu, već će kadeti igrati hrvatsku i regionalnu juniorsku ligu, pa je jasno da bi uz kadetske obveze bilo previše da još igraju i drugu seniorsku.

Sada je pred strukom Zapada  zadatak ponovno formiranje seniorske ekipe.. To je i prilika da nam se jave na dogovor mladi igrači koji smatraju da im je mjesto u konkurenciji druge lige, i da uz već afirmirane igrače, koji su nam se već pridružili,  nastave i usavršavaju svoj košarkaški napredak. Treneri seniora su Zvonimir Perić i Porin Poredoš.