NOVA EKIPA SENIORA

U protekloj sezoni Zapad je ostvario zanimljivu suradnju sa kk Cibonom jer su za našu seniorsku ekipu igrali kadeti i juniori ovogodišnjeg prvaka. Bila je to obostrano vrlo koristan potez uprava jer je time Zapad dobio priliku da se maksimalno posveti radu sa mladim igračima, što se i vidjelo po odličnim rezultatima prvenstveno prve mlađekadetske ekipe kao i najmlađih selekcija. Cibona je pak sjajno razvijala jednu izvanserijsku generaciju koja i nema prave konkurencije u juniorskoj ligi, a ovako su iz utakmice u utakmicu rasli i kao ekipa i pojedinačno. Rezultat svega je i premoćno osvojeno juniorsko prvenstvo Hrvatske i kao kruna osvajanje ABA lige.

Struka  Cibone je sad odlučila da u narednoj sezoni neće imati juniorsku ekipu, već će kadeti igrati hrvatsku i regionalnu juniorsku ligu , pa bi jasno uz kadetske obveze bio previše da još igraju i drugu seniorsku.

Sada je pred strukom Zapada  zadatak ponovno formiranje seniorske ekipe i stručnog stožera. To je i prilika da nam se jave na dogovor mladi igrači koji smatraju da im je mjesto u konkurenciji druge lige, i da uz već afirmirane igrače, koji su nam se pridružili,  nastave i usavršavaju svoj košarkaški napredak.