JUNIORI PRVOLIGAŠI !

Pravi podvig postigli su naši juniori, bolje rečeno tri juniora  ( Škara, Ivanetić i Tomičić ) i tri kadeta (Grabovac, Bradić i Grlica ) svladavši ekipu Hermes Analitike sastavljenu kompletno od juniora u vrlo dramatičnoj utakmici sa 69-65. Time su postali neporaženi pobjednici kvalifikacija za prvu juniorsku ligu, jer su u prvoj utakmici nadigrali Podsused.

Sada je pred njima ponovno zahtjevan raspored – igrati ĆE paralelno kadetsku i juniorsku, a neki čak i seniorsku ligu.  Protivnici će im biti Cibona, Cedevita junior, Bosco, Dubrava, Rudeš, Zapruđe i Mladost. Bravo za dečke i bravo za trenere Zvonimira Perića i Porina Poredoša.

Prije ove utakmice seniori Zapada uspjeli su zabilježiti prvu A2 ligašku pobjedu u izuzetno teškoj utakmicu u koju su loše krenuli i  gubili sa 33-21, malo su smanjili do poluvremena na – 10, a onda furiozno otvorili drugo, dostigli i prestigli Podsused. Konačan rezultat je  87 -64 za Zapad. Mlada i novo posložena ekipa očito se još uigrava i trebati će puno strpljivosti da se isprofiliraju u stabilnu ekipu bez velikih oscilacija u igri.

Kadeti su poraženi u Petrinji od odlične ekipe domaćina. Zapadu pripada prva četvrtina, no tada je Petrinja do kraja utakmice stala u zonu za koju nisu imali pravi odgovor i bodovi ostaju u Petrinji, a naši bilježe prvi poraz nakon 5 kola.

Druga kadetska  ne zna za poraz u četvrtoj ligi, ovaj puta bili su bolji od Sesvetskog Kraljevca sa 66-44.