NAJNOVIJI RASPORED TRENINGA

Podnijeli smo zahtjeve za treninge u dvoranama škola, no čekaju se propisane mjere Stožera i odluke škola. Do tada raditi ćemo na vanjskim  terenima i u dvorani u Samoborskoj. Redovno pratite obavjesti o promjenama termina koje će zasigurno biti nužne.   PROČELNIK IVICA LOVRIĆ ODRŽAO JE  SASTANAK SA RAVNATELJIMA ŠKOLA  I DAO PISMENU UPUTU  DA SE U ŠKOLAMA ODRŽAVAJU TRENINZI ZA KLUBOVE KOJI SU U PROGRAMU JAVNIH POTREBA GRADA ZAGREBA U ŠPORTU, A ZAPAD JE U PROGRAMU. DOGOVORI TRAJU I BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI O POČETKU I RASPOREDU TRENINGA.

Sad je sve stopirao ministar Radovan Fuchs izjavom da neka klubovi do daljnjeg  treniraju na svježem zraku, jer se on u to razumije jer je bio i ministar sporta. Bravo Radovane !  Ekspertu je replicirao zastupnik Mosta Miletić koji je u Saboru upozorio na propast sporta, klubova i  opasnost po zdravlja djece koja je su i onako pretila, a o socijalizaciji da ne govorimo. Oglasila se i  i Udruga gospodarstvenika sa aspekta zabrane rada i nestanka radnih mjesta.

Sve dvorane imaju zasebne prilaze i ulaze, dakle nemaju kontakt sa ostalim učenicima škole.  Termini treninga su u kasnim popodnevnim odnosno večernjim satima kad u školi više nema nastave. Klub je nabavio mjerač temperature i dezinficijense.

Mi već u subotu 12.9. odigrali dvije utakmice ( Kup seniori sa Zapruđem u Ciboni i kadeti na ZV sa Medveščakom ). Utakmica može- trening ne može u dvorani. Zna li majstor Radovan da igrači bez adekvatnog treninga su podložni ozljeđivanju? Zatvorili su i za par dana otvorili teretane. Sad ne znamo što sa klubovima -  pročelnik Lovrić izda dozvolu, drugi dan ga poklopi ministar. Jedva smo preživjeli od ožujka do sada, agonija se nastavlja.

14.9.- Nova obavijest iz Gradskog ureda- do daljnjeg se obustavljaju sve aktivnosti u dvoranama

16.9. Obećava se ulaz u dvorane za seniore i juniore, kasnije mlađi.

Svi igrači na trening trebaju ponijeti loptu i vodu te se moraju striktno pridržavati  trenerovih  uputa o socijalnoj distanci i ostalim preporučenim pravilima ponašanja.

Škole košarke  imaju  trening na Malešnici u ponedjeljak, utorak, srijedu, četvrtak i petak  od 17-18,00 sati.  Trener je  Nikola Garma. Trening selekcije je od 18-19 sati.

Mlađi kadeti imaju treninge na vanjskom igralištu A.Kovačića sa trenerom Dariom Livajićem od 6,30-7,45 sati svaki radni dan, te ponedjeljkom od 18-19,30 i srijedom od 17-18,30 sati. Subota 19.9. od 8,30-10,30- trener Nikola Garma.

Kadeti i juniori imaju treninge na Titušu ponedjeljak, srijeda, četvrtak  i petak od 17 -18,30, a u utorkom  i srijedom od 10-11,30 sati. Trener Porin Poredoš.