OBAVIJEST ČLANOVIMA

Članovima kluba koji su nam dostavili svoj mail poslali  smo dopis o članarini za vrijeme dok nema treninga. S obzirom da nam veći broj članova nije dostavio mail donosimo dopis u cijelosti :

Stožer civilne zaštite produžio je mjere do 31.1.2021. Vrlo je izgledno da taj datum nije i prestanak mjera i da će se zabrana treniranja i igranja utakmica produžiti do situacije kad će se procijepiti većina pučanstva.

Uprava kluba je i nadalje na stanovištu da se ne treba plaćati članarina za vrijeme dok nema treninga, no bez prihoda klub ne može održavati tzv. “hladni pogon” a to su plaće za dva profesionalna trenera, knjigovođu, članarine u košarkaškim organizacijama, troškovi osiguranja itd.

U cilju održanja kluba do prestanka izrečenih mjera, upravni odbor je donio preporuku i zamolbu članovima da plaćaju za vrijeme prisilne stanke (od 1.12.2020. pa nadalje) donaciju u iznosu od 100kn mjesečno kako bi “preživjeli” ovaj težak period i nastavili s radom kad to bude dopušteno. Sličnu mjeru donijela je većina sportskih klubova u Zagrebu.

Također molimo da platite zaostale članarine (npr. u mjesecu kolovozu uplaćeno je ukupno tek 1.500 kn. članarine a samo je trener Livajić održao preko 60 sati treninga, plus ostali treneri).

Zahvaljujemo na razumijevanju, KK Zapad