UPISI i LIJEČNIČKI PREGLEDI

U klub se može upisati tokom cijele godine.

Najjednostavnije je doći na jedan od treninga kluba u najbližoj školi i javiti se treneru. Upisujemo sve koji žele igrati, bez obzira na prethodno igračko iskustvo i sportske mogućnosti. Izuzetak je eventualna popunjenost grupa, kao i upis novih igrača u seniorsku ekipu.

Članarina, čiju visinu na početku svake sezone određuje Upravni odbor kluba, plaća se u ratama.

Članarinu je potrebno platiti do 25-og u mjesecu za tekući mjesec.  U slučaju neplaćanja šaljemo opomenu, a ako se članarina ne plati u roku od 7 dana, član gubi pravo dolaska na treninge sve do podmirenja duga. Članarina se u pravilu plaća na žiro račun kluba  ( IBAN HR 8723600001101911044 ), a samo iznimno kod trenera koji izdaje uplatnicu, a primljeni će se novac uplatiti na žiro račun kluba.

Trošak upisa je 50,oo kn. i plaća se jednokratno pri prvome upisu.

Troškove HKS-u za prelazak iz drugog kluba igrač plaća sam (200,00 kn), a igrači koji prelaze u Zapad trebaju imati ispisnicu kluba u kojem su bili registrirani.

Za igrača koji ide na posudbu u drugi klub prelazak ( 200,00 kn. ) plaća klub u koji odlazi, a za povratak u Zapad troškove prelaska od 200,00 kn. igrač plaća osobno.

Predvidjeli smo i mogućnost oslobađanja članarine u cijelosti ili djelomično za one  za koje možemo nedvojbeno utvrditi loš  socijalni status. Potrebno je  ispuniti obrazac  „Zamolbu za oslobađanje plaćanja članarine“, a zamolbu će razmotriti Upravni odbor kluba i donijeti odluku..

Liječnički pregledi :

Svi članovi moraju sukladno Zakonu o športu  obaviti liječnički pregled  u  ovlaštenim ordinacijama za medicinu rada i sporta da bi dobili potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti za bavljanje sportom i bez koje ne mogu biti licencirani za natjecanje. Potvrda za natjecatelje vrijedi 6 mjeseci, a za one koji s ne natječu u službnim utakmicama godinu dana. POTVRDU O LJEČNIČKOM PREGLEDU SVAKAKO TREBA  KOPIRATI I SAČUVATI.

To su : Sportska ambulanta Argentinska 2, Sportska ambulanta Borovje  ” Vaš pregled ” Trpinjska 9 ( Borongaj ) te MED PLUS., Maksimirska cesta 282., Prima Nova itd.

 

Link za online naručivanje u ambulanti Prima Nova: https://narucivanje.primanova.hr/