Upisi

U klub se može upisati tokom cijele godine.

Najjednostavnije je doći na jedan od treninga kluba u najbližoj školi i javiti se treneru. Upisujemo sve koji žele igrati, bez obzira na prethodno igračko iskustvo i sportske mogućnosti. Izuzetak je eventualna popunjenost grupa, kao i upis novih igrača u seniorsku ekipu.

Članarina, čiju visinu na početku svake sezone određuje Upravni odbor kluba, plaća se u ratama.

Članarinu je potrebno platiti do 20-og u mjesecu za tekući mjesec.  U slučaju neplaćanja šaljemo opomenu, a ako se članarina ne plati u roku od 7 dana, član gubi pravo dolaska na treninge sve do podmirenja duga. Članarina se u pravilu plaća na žiro račun kluba  ( IBAN HR 8723600001101911044 ), a samo iznimno kod trenera koji izdaje uplatnicu, a primljeni  se novac se uplaćuje na žiro račun kluba.

Troškovi upisa su 50 kn. i plaća se jednokratno pri prvome upisu.

Troškove HKS-u za prelazak iz drugog kluba igrač plaća sam (200,00 kn), a igrači koji prelaze u Zapad trebaju imati ispisnicu kluba u kojem su bili registrirani.

Za igrača koji ide na posudbu u drugi klub prelazak ( 200,00 kn. ) plaća klub u koji odlazi, a za povratak u Zapad troškove prelaska od 200,00 kn. igrač plaća osobno.

Predvidjeli smo i mogućnost oslobađanja članarine u cijelosti ili djelomično za one  za koje možemo nedvojbeno utvrditi pogoršan socijalni status. Potrebno je  ispuniti obrazac  „Zamolbu za oslobađanje plaćanja članarine“, a zamolbu će razmotriti Upravni odbor kluba i donijeti odluku.

Liječnički pregledi su obavezni za sve upisane.

Potvrde o obavljenom pregledu važe 6 mjeseci.

Pregledi se obavljaju u najbiližim ordinacijama za medicinu rada i sporta. 

Cijena pregleda je 40,00 kn.