ZAVRŠIO KAMP

ZAVRŠIO KAMP

Ovo ljeto, odmah nakon završetka nastave, od 15.06. do 22.06.2013., organizirali  smo košarkaški kamp u Pakoštanima, mjestu blizu Biograda na Moru.

Naši mladi košarkaši trenirali  su zajedno s vršnjacima iz  Pakoštana, te odigrali niz  utakmice sa domaćinima, te školama košarke iz Zadra  Voštarnicom i ABC školom košarke Zadar. Gostovali smo i u Zadru, u dvorani Višnjik, i odigrali utakmicu kadeta sa vršnjacima iz kluba ABC.

Uvjeti za treniranje bili su odlični, jer su na raspolaganju cijeli dan bili  nova komforna dvorana i vanjsko igralište  u neposrednoj blizini našeg smještaja. Treniralo se  dva puta dnevno. Uz košarku ostalo je dovoljno vremene i za kupanje  na pješčanim plažama Pakoštana. Nezaboravan je bio i izlet brodom na otok Vrgadu , uz bogati roštilj našeg kuhara Bodula, koji se za vrijeme cijelog boravka brinuo da zadovolji sve naše prohtjeve .

Smještaj je bio pansionskog tipa – 4 obroka, sobe sa 2-6 kreveta. Svaka soba je imala zasebnu kupaonicu, tv, hladnjak za piće. Naši domaćini, Tonči Maksan i obitelj bili su više nego gostoljubivi i izlazili su u susret u svakom pogledu. Trener Pakoštana Dinko Mandić obavio je sjajan posao oko cijele organizacije našeg boravka, i obostrana je želja da kamp Zapada i slijedeće godine  bude ponovno u  Pakoštanima.