LUCIJANKA 2. U HRVATSKOJ

KOŠARKAŠI GIMNAZIJE LUCIJANA VRANJANINA NAKON ŠTO SU OSVOJILI SU NASLOV PRVAKA ZAGREBA, IGRALI SU U POREČU ZA PRVAKA HRVATSKE. U OBJEKTIVNO JAČOJ SKUPINI SVLADALI SU SPLIĆANE I U DOŠLI DO FINALA GDJE IM JE PROTIVNIK BIO OSIJEK.  U NEIZVJESNOJ I DRAMATIČNOJ UTAKMICI VODILI SU DO PRED SAM KRAJ , NO PROPUŠTENA JE PRILIKA DA SE OKRUNE I NASLOVOM PRVAKA HRVATSKE. OSIJEČANI SU , UZ POMOĆ SUDACA BILI SRETNIJI. TAKO SU SE KOŠARKAŠI LUCIJANKE, IAKO SU SLOVILI ZA FAVORITE FINALA,  MORALI  ZADOVOLJITI DRUGOM POZICIJOM, ŠTO JE  U SVAKOM SLUČAJU  LIJEP I NEZABORAVAN SPORTSKI USPJEH.

UZ TRI IGRAČA RUDEŠA ZVONU ČUTUKA, ROMANA KUZMIĆA I MARIJA MATIJAŠEVIĆA,  OKOSNICU  EKIPE LUCIJANKE ČINE IGRAČI ZAPADA ;  MATIJA MARKOČIĆ, MARKO KRPELJEVIĆ, FILIP JUROŠ, LUKA SENIČIĆ, BRUNO BAKOVIĆ, DORIAN PIRIJA I NAŠ BIVŠI IGRAĆ IVAN VUČIĆ ( SADA CEDEVITA, MLADOST ).

JOŠ JEDNOM ČESTITAMO IGRAČIMA LUCIJANKE I NJIHOVOM TRENERU NOVAKU, PROFESORICI ANIĆ, KAO I RAVNATELJICI GIMNAZIJE GĐI. MILICI MEDAK, UJEDNO I PREDSJEDNICI NAŠEG KLUBA ZAPAD , NA OSVOJENOM  NASLOVU VICEPRVAKA HRVATSKE..