ZAPAD – DUBRAVA 88 – 93

ZAPAD – DUBRAVA 88 – 93

1.23-17  2. 16- 28  3. 24-23  4. 25- 25

ZAPAD : SMILJANIĆ 17, ZADRAVEC 12, MUSTAPIĆ 3, BULJEVIĆ, MARKOČIĆ, MARIĆ 11, KRPELJEVIĆ, KREŠIĆ 20, ČOLAK 8, BEGIĆ, IKIĆ 11, PAVKOVIĆ 6. TRENER : P.POREDOŠ

DUBRAVA : VRAGOVIĆ 12, JOVIĆ 2, PAVLOVIĆ 17, VODOPIJA 2, ORŠANIĆ 2, KRALJEVIĆ, GRGAT 22, KOPANJA, JURKOVIĆ 16, MARIĆ, BJELANOVIĆ-NIMAC 20, MIKULIĆ. TRENER : S. MEDVEDEC

KONAČNO JE ZAPAD DOŠAO NA SVOJE – NAKON BOSCA JOŠ PUNIJA MALEŠNICA, DOLAZE EKIPE KOJE VODE ISTAKNUTI TRENERI, IGRAJU SJAJI DOKAZANI IGRAČI SA PEDIGREOM EUROLIGE ILI A1, POPUT GRGATA I VRAGOVIĆA,  UZ   MLADE NADE HRVATSKE KOŠARKE . ČITAVA PLEJADA TAKVIH TRENERA I IGRAČA PRODEFILIRATI ĆE KROZ NAŠU DVORANU U OVOME PRVENSTVU, KAO NAGRADA NAŠOJ PUBLICI I IGRAČIMA ZA NJIHOV 7-GODIŠNJI TRUD.

DUBRAVA JE , NAKON ŠTO JE ZAPAD DRŽAO ZANIMLJIV REKORD  DVOIPOL GODIŠNJE NEPOBJEDIVOSTI U LIGAŠKIM UTAKMICAMA U MALEŠNICI, USPJELA U SAMOME FINIŠU BOLJE ODIGRATI  I ODNIJETI VRIJEDNE BODOVE . PRED PREPUNIM GLEDALIŠTEM OBJE EKIPE PRIKAZALE SU ODLIČNU KOŠARKU, JER BILA JE TO ZANIMLJIVA,  NEIZVJESNA , BORBENA I KVALITETNA UTAKMICA. MOGAO JE POBIJEDITI I ZAPAD,  JER  U POSLIJEDNJOJ MINUTI JE BILO  EGAL, NO BRZOPLETOST ISKUSNIH I NEISKUSTVO ZAŠTIĆENOG MLADOG IGRAČA PREVAGNULO JE NA STRANU GOSTIJU.

OČITO JE DA ĆE OVOGODIŠNJA A2 LIGA BITI PUNO KVALITETNIJA I INTERESANTNIJA OD PROŠLOGODIŠNJE, DA ĆE TRIBINE BITI PUNIJE I ZADOVOLJNIJE, A PAPIRNATI FAVORITI ĆE TEŠKO DOLAZITI DO BODOVA, IZNENEĐENJA ĆE BITI BROJNA.

ZAPAD MOŽE ŽALITI ZA IZGUBLJENIM, JER DATI JEDNOJ DUBRAVI 88 KOŠEVA JE USPJEH, NO   SASTAV SA DOSTA ISKUSNIH IGRAČA IMA PREVIŠE JE IZGUBLJENIH LOPTI, NEREZONSKIH ŠUTEVA, PROMAŠENIH ZICERA I PRIJE SVEGA PROPUSTA U OBRANI. SNIMKA UTAKMICE JE ODLIČNA ZA ANALIZU OBAJU AKTERA ( ONE TREĆE AKTERE, RADI KOJIH JE TRIBINA ČESTO GRMJELA,  NESMIJEMO SPOMINJATI ) .

PRED ZAPADOM JE NOVI TEŠKI ISPIT, JER  MLADOST JE U DOSADAŠNJA TRI KOLA POKAZALA DA  SU TO IGRAČI SA PUNO POTENCIJALA I  SJAJNOM PERSPEKTIVOM . AKO ĆE TUS IMATI SVE OGRAČE ( PRVENSTVENO MISLIMO NA MUSTAPIĆA I MAZALINA ) ONDA JE TO VRLO JAKA EKIPA. UTAKMICA JE U NEDJELJU U 18,45 SATI NA VELESAJMU, paviljon 2.

 

 

P.S. Nakon utakmice nađen ključ automobila. Vlasnik ga može podići kod sportskog direktora kluba.