ZAPAD – HERMES 103 -110

ZAPAD -HERMES   103 – 110

1.21-35  2.29-34  3.26-27  4.27-14

U posljednjem  kolo prvenstva A2 lige između prošlogodišnjeg prvaka i neuspješnog kvalifikanta za A1 Hermes analitike  i novopridošlog Zapada, vidjeli smo dva pristupa utakmici u kojoj se nije ništa bitno rješavalo, jer  Hermes je drugi a  Zapad je peti, bez obzira na ishod  svih utakmica. Vidjeli smo nabrušenog gosta koji je skoro cijeli meč igrao sa udarnom postavom i Zapad koji je želio dati prigodu mladim igračima .

Već u prvoj četvrtini gosti su pretrčali Zapad, mladi Marcelić je pokazao da je naslijedio tatinu nepograšivu ruku i dobro iskoristio otvorene šuteve sa ukupno 7 trica . Dakle, u prvoj Zapad prima 35, u drugoj 34, treća je u egalu, a u četvrtoj mladost Zapada se opasno približava na samo 7 koševa zaostatka, i šteta što je kraj, jer baš nam je krenulo.

Sezona je gotova, slijedi neprirodna stanka od 6 mjeseci, dovoljno vremena za analize i pripremu za narednu sezonu. Zapad je zasigurno učinio ligu zanimljivijom, samo su prvak Gorica i Dubrava pobijedili u oba susreta, peto je mjesto izuzetan rezultat. Posebnost je da je Zapad najefikasnija ekipa i ekipa sa naviše primljenih koševa u ligi.