REZULTATI VIKENDA

Za prvi nastup naših mladih igrača na turniru Dubrava 03, možemo reći da je bilo uspješan, jer iako smo izgubili od puno spremnijih, viših i uigranijih protivnika, Vučića i Cedevite, nismo se obrukali. Dapače, protiv Ciboninih Vučića smo poraženi sa samo 7 koševa razlike – 27-20. Čak smo uspjeli dobiti treću četvrtinu sa 13-2, u lijepoj igri.

Protiv Cedevite nismo imali nikakvog izgleda, jer oni sa obzirom na visinu mogu gađati koš dok na pogode. Primili smo puno koševa -77 a uspjeli smo ubaciti tek 4. No, igrali smo borbeno, još pomalo neorganizirano, što je ipak posljedica malog broja zajedničkih treninga. Mi smo tek počeli zajedno trenirati i rezulati će sigurno doći.

U ekipi je atmosfera  bila odlična, svi su bili veseli i zadovoljni, kao i publika koja nam je davala podršku sa tribine.

Ideće nedjelje ne igramo, čekamo raspored za naredne nedjelje.

Mlađi kadeti melju i dalje – Svladan je i Univers sa 45 koševa razlike ( 79-34 ). Na početku vode gosti 10-4, pa naši dižu na 22-4 i ne ispuštaju, već povisuju i do kraja utakmice ne dovode pobjedu u pitanje. Svi igračui su bili strijelci, a ponajviše Čabraja 16,  15  Zečević i 14 Šarić.

Naredni protivnik je Maksimir, u ponedjeljak u 20,20 na Ekonomskom  fakultetu.

Juniori su bili gosti kod Agrodalma i uspjeli postići manji poraz nego u prvoj utakmici ( 92-74 ). Rezltat je 66-58, i bili su vrlo blizu izneneđenja. Ekipa koju čine kadeti, ima još bezbroj nepotrebno izgubljenih lopti, no ova liga im je dobra škola za jesen kad većina postaju juniori . Efikasni su bili centri Stojanac i Butković sa 17, odnosno 16 koševa.

Slijedeću utakmicu Zapad igra protiv Svetoga Petra u subotu u 18,30 sati. Očekujemo treću pobjedu, s obzirom da smo u prvoj utakmici pobijedili sa 91 -65.