ČESTITIKA

ČESTIT BOŽIĆ I SRETNU NOVU GODINU, ŽELIM SVIM SADAŠNJIM I BIVŠIM IGRAČIMA, ČLANOVIMA KLUBA, ČLANOVIMA  UPRAVE, VJERNIM I SKROMNIM TRENERIMA, MALOBROJNIM VJERNIM NAVIJAČIMA, JOŠ MALOBROJNIJIM DONATORIMA, ZATIM SURADNICIMA I NAŠIM SPORTSKIM PRIJATELJIMA IZ DRUGIH KLUBOVA, KZS-a i HKS-a, ČAK I KOŠARKAŠKIM SUCIMA, TE RAVNATELJIMA, DOMARIMA I SPREMAČICAMA ŠKOLA U KOJIMA IGRAMO, KAO I OBITELJIMA  DJECE  NAŠEG KOŠARKAŠKOG KLUBA ZAPAD !!!

MLADI IGRAČI, NEKA VAM I SLIJEDEĆA GODINA DONESE RADOST LOPTANJA MEĐU KOŠEVIMA, KROZ TRENINGE I UTAKMICE  PROVJERAVAJTE  I POTVRĐUJTE SVOJ NAPREDAK, SVOJE SPOSOBNOSTI, GRADITE SVOJE SAMOPOUZDANJE,  A KROZ ZAJEDNIČKI RAD I DRUŽENJE ŠIRITE KRUG PRIJATELJA. TO JE DOBAR PUT KA ZDRAVOM I SMISLENOM ŽIVOTU.

TRENERI, ČLANOVI UPRAVE I PRIJATELJI KLUBA, ČEKA NAS POSEBNO IZAZOVNA GODINA, OPTEREĆENA RECESIJOM  I BROJNIM DRUGIM PROBLEMIMA, PRED KOJIMA SU NEKI KLUBOVI VEĆ POKLEKNULI. GRAD ZAGREB ĆE IZDVAJATI 20 % MANJE NOVCA ZA SPORT. U PROTEKLIM GODINAMA PROŠLI SMO KROZ LABIRINT NEDAĆA I IZAZOVA, UVIJEK SMO PRONAŠLI PRAVI PUT, TRAŽITI ĆEMO GA UPORNO I DALJE.  TO RADIMO  ZBOG MLADIH I NJIHOVE I NAŠE LJUBAVI KA  NAJATRAKTIVNIJEM  I  ZASIGURNO  TEHNIČKO-TAKTIČKO NAJZAHTJEVNIJEM OD SVIH SPORTOVA -KOŠARCI.

CIJELI ŽIVOT SLUŠAM O NEKOJ  KRIZI, BILO POLITIČKOJ, EKONOMSKOJ, MORALNOJ. MOJ POKOJNI OTAC JE GOVORIO ” ŠTO JE VEĆA KRIZA MORAŠ BOLJE JEST I PIT”  ! IMA TU ISTINE , TAKO SE LAKŠE PREBRODE TEŠKOĆE. TOME BIH  DODAO ” I BAVITI SE SPORTOM “!  SPORT ĆE UVIJEK DATI I FIZIČKU I MORALNU SNAGU, LAKŠE ĆE ZDRAV, FIZIČKI SPREMAN  I SAMOPOUZDAN ČOVJEK U BORBU SA PROBLEMIMA. RODITELJI ! KAŽNJAVANJE DJECE ZBOG LOŠEG USPJEHA U ŠKOLI SA ZABRANOM DOLASKA NA TRENINGE JE NAUČNO DOKAZANO KAO POGREŠNO, ČAK  JE  KONTRAPRODUKTIVNO. POSTOJE I DRUGE METODE POTICANJA I KAŽNJAVANJA, ALI SPORT JE NEOPHODAN ŽIVOTNI ELIKSIR .

ZA ONE KOJI OSTAJU U ZAGREBU NAŠI TRENINZI SU U ŠKOLI ŠPANSKO-ORANICE, KADETI IMAJU TURNIR SA 7 UTAKMICA U PODSUSEDU, SLIJEDI NASTAVAK LIGE DUBRAVA 03, KAO I SENIORSKE I KADETSKE LIGE, USKORO STRATAJU JUNIORI I MLAĐI KADETI. MOTIVA ZA RADOST NA PRETEK.

JOŠ JEDNOM, ŽELIM SVIMA BLAGOSLOVLJEN I ČESTIT BOŽIĆ I PUNO ZDRAVLJA, SPORTSKE I OSOBNE  SREĆE U NOVOJ 2015 GODINI.

DAVOR POREDOŠ , PREDSJEDNIK KLUBA