PRIJAVE ZA KAMP VELI LOŠINJ 2018

U četvrtak, 26.travnja    ODRŽAN  JE U O.Š. ŠPANSKO-ORANICE INFORMATIVNI SASTANAK SA RODITELJIMA SVIH  NAŠIH ČLANOVA. ONI  KOJI ŽELE NA CEDEVITIN KOŠARKAŠKI KAMP  NA VELOM LOŠINJU, A NA KOJEM SMO BILI VEĆ 5 PUTA I UVIJEK BILI ZADOVOLJNI  SA SVIME ŠTO SMO TAMO DOŽIVJELI .

MORE NA LOŠINJU JE ČISTO I TOPLO ZA KUPANJE, HRANA VRLO UKUSNA I OBILNA. DRUŽILI ĆEMO SE  SA PRIJATELJIMA IZ CEDEVITE I OSTALIH KLUBOVA IZ CIJELE HRVATSKE.  I OVAJ PUTA NAS OČEKUJE  SIGURAN I UDOBAN PRIJEVOZ  IZ ŠPANSKOG, PREKO KRČKOG MOSTA, NA TRAJEKT U VALBISKI, PA DO  VELIKOG LOŠINJA I NAZAD. SMJEŠTAJ JE U ZIDANIM OBJEKTIMA ODMARALIŠTA VLADIMIR NAZOR  ” ZLATOKRILA”.

PREVIĐENO JE DA IDEMO OD 20.8 ( PONEDJELJAK ). OVE GODINE  U OPCIJI SU DVIJE MOGUĆNOSTI. JEDNA JE BORAVAK OD TJEDAN DANA ( 20.-27.8)  ILI OD 10 DANA ( 20.8 -30.8 ). CIJENA ARANŽMANA JE 2.220,00 KN. ZA TJEDAN DANA , A 2.850,00 ZA 10 DANA.  IZMEĐU TE DVIJE PONUDE  VEĆINA JE ZA KRAĆI , 7 DNEVNI ARANŽMAN.

CEDEVITA JE  OVE GODINE PRVI PUTA STAVILA 10 DANA JER U TOM TERMINU IDU SVE  NJIHOVE SELEKCIJE MLAĐIH UZRASTA SA TRENERIMA, I TO IM JE UVODNA PRIPREMA ZA SEZONU.

U CIJENU JE UKLJUČEN PRIJEVOZ, PUTNO OSIGURANJE, PUNI PANSION, JEDAN IZLET, 24 SATNI NADZOR TRENERA I  LIJEČNIKA,  TRENINZI SA NAŠIM I GOSTUJUĆIM TRENERIMA. MOGUĆE JE PLAĆANJE U RATAMA I DJELOMIČNO KARTICAMA.

CIJENA JE 2.220,oo KN.  U Vladimir Nazor se uplaćuje ( može u ratama ) 1.470,00 kn. IBAN  Vladimira Nazora je  HR8623400091410257140 s pozivom na broj 6-870 ( Opis plaćanja ; Kamp V.Lošinj KK Zapad od 20.8.18 ).

Razliku u iznosu od 750,00 kn. plaćate kod naših trenera, a mi ta sredstva prosljeđujemo u Cedevitu. Također se  može  platiti u ratama.

U KAMPU SU TRI KOŠARKAŠKA TERENA I DVORANA ZA  SLUČAJ LOŠEG VREMENA. DNEVNO  SU DVA TRENINGA, NAVEČER SU UTAKMICE,  NATJECANJA U SLOBODNIM BACANJIMA, TEHNICI I TRICAMA, ZABAVNIM IGRAMA, A POBJEDNIKE ČEKAJU  PRIGODNE NAGRADE. TAKOĐER ĆE BITI  NAGRAĐENI I POBJEDNICI U ŠALJIVIM SKOKOVIMA U VODU. IGRATI ĆE SE I VATERPOLO, PONOVNO ĆEMO TRČATI PREKRASNOM ŠETNICOM  UZ MORE DO MALOGA LOŠINJA,  PENJATI SE NA VIDIKOVAC NA OBLIŽNJEM BRDU. U NEDJELJU SE  ĆE PO IZBORU IĆI NA MISU.  PLANU JE I JEDAN IZLET U OKOLICU. GOST NAM JE PREKLANI BIO DARIO ŠARIĆ,  A NADAMO SE DA ĆE NAS I OVOGA LJETA POSJETITI NEKI OD  POZNATIH IGRAČA.

PRIJAVE SU KOD NAŠIH TRENERA.

 

 

 

.