PRIJAVE ZA KAMP VELI LOŠINJ 2017

U ČETVRTAK  27.04. ODRŽALI SMO INFORMATIVNI SASTANAK SA RODITELJIMA ONIH NAŠIH ČLANOVA KOJI ŽELE NA CEDEVITIN KOŠARKAŠKI KAMP  NA VELOM LOŠINJU, A NA KOJEM SMO BILI PROŠLOGA LJETA I BILI PREZADOVOLJNI  SA SVIME ŠTO SMO TAMO DOŽIVJELI U TJEDAN DANA. VRIJEME NAS JE IDEALNO POSLUŽIO, MORE NA LOŠINJU JE ČISTO I TOPLO ZA KUPANJE, HRANA VRLO UKUSNA I OBILNA. DRUŽILI SMO SE  SA PRIJATELJIMA IZ CEDEVITE I OSTALIH KLUBOVA IZ CIJELE HRVATSKE.  I OVAJ PUTA NAS OČEKUJE  SIGURAN I UDOBAN PRIJEVOZ  IZ ŠPANSKOG, PREKO KRČKOG MOSTA, NA TRAJEKT U VALBISKI I PA DO  VELIKOG LOŠINJA I NAZAD. SMJEŠTAJ JE U ZIDANIM OBJEKTIMA ODMARALIŠTA VLADIMIR NAZOR  ” ZLATOKRILA”.

CIJENA ARANŽMANA JE 2.200,00 KN. A U CIJENU JE UKLJUČEN PRIJEVOZ, PUTNO OSIGURANJE, PUNI PANSION, 24 SATNI NADZOR TRENERA I  LJEČNIKA,  TRENINZI SA NAŠIM I GOSTUJUĆIM TRENERIMA. MOGUĆE JE PLAĆANJE U RATAMA I DJELOMIĆNO KARTICAMA.

TERMIN U KOJEMU BI IŠLI JE PONEDJELJAK, 21.8. U JUTARNJIM SATIMA A POVRATAK JE TAKOĐER U PONEDJELJAK  28.8  PREDVEČER.

UZ DVA POSTOJEĆA KOŠARKAŠKA TERENA UPRAVO SE GRADI JOŠ I TREĆI. U KAMPU SU DVA TRENINGA DNEVNO, NAVEČER SU UTAKMICE,  NATJECANJA U SLOBODNIM BACANJIMA, TEHNICI I TRICAMA, A POBJEDNIKE ČEKAJU  PRIGODNE NAGRADE. TAKOĐER ĆE BITI  NAGRAĐENI I POBJEDNICI U ŠALJIVIM SKOKOVIMA U VODU. IGRATI ĆE SE I VATERPOLO, PONOVNO ĆEMO TRČATI PREKRASNOM ŠETNICOM  UZ MORE DO MALOGA LOŠINJA,  PENJATI SE NA VIDIKOVAC NA OBLIŽNJEM BRDU. U NEDJELJU SE  ĆE PO IZBORU IĆI NA MISU KOJU JE LANI SLUŽIO KARDINAL BOZANIĆ. GOST NAM JE LANI BIO I DARIO ŠARIĆ,  NADAMO SE DA ĆE NAS I OVOGA LJETA POSJETITI NEKI OD  POZNATIH IGRAČA.

PRIJAVE SU KOD NAŠIH TRENERA.

 

 

 

.