KOMENTAR 17. KOLA

Agrodalm je lako došao do pobjede nad potpuno indisponiranim košarkašima Zapada sa 86 -63 i tako uzvratio za poraz u prvome dijelu prvenstva ( 94 -78 ). U prvoj četvrtini fenomenalnih 12  ubačaja Domagoja Matića sluti na loše po Zapad, čiji napadi  su bili nemoćni pred dobro posloženom i uigranom obranom Agrodalma. Zapad 36 skokova, Agrodalm  47, Ribarić 13 asistencija od 26, Zapad 16. Sve je bilo na strani Domaćih , kod Zapada tek raduje povratak na parket mladoga Daria Kuzmanovića ( 18 koševa ).

Puno življe je bilo u kafiću dvorane paviljona 25 gdje je vrijedna ekipa Koale slavila kraj sezone i All-starr utakmicu uz tamburaše i božju kapljicu iz Štrigove. Bivši suci, delegati, zapisničari, lječnici i igrači imaju puno za ispričati o njihovim bogatim karijerama koje se nastavljaju kroz ovu amatersku ligu. Lijepo je bilo vidjeti i bivše igrače Zapada, koji su premoćno osvojili prva dva prvenstva Koale, i koji i danas haklaju u našoj Lucijanki.

U subotu u 18,3o Zapad dočekuje razigrani Rudeš, koji je spretno i sretno dobio važne utakmice i koji je u ovome meču favorit.

Bistri se  situacija na tablici A2 lige, izdvajaju se siguran Vern, pa Rudeš, Bosco. Mladost posustaje, Agrodalm očito nema ambicija za više i to je to. Kombinacije sa popunama i ispadanjem je sve manje, liga će u mirnije vode, a kako je bila puna iznenađujućih rezultata ni to nije baš posve isključeno.