ZAPAD OSVOJIO TURNIR ZA MLAĐE KADETE

Zapad je osvojio Uskršnji turnir za mlađe kadete ” Sutinska vrela 2017. ” u organizaciji kk Podsused ponovno pobjediviši ekipu Samobora, ovaj puta sa 70-35.  Igrači trenera Ivana Jurana nisu niti u jednom trenutku, od početka do kraja utakmice,  dali nadu Samoborcima u povoljniji rezultat.  Tako su  naši mladi košarkaši bez poraza na turniru, vrlo uvjerljivo došli do pehara pobjednika.  Druga je ekipa Samobora, treći su ekipa Universa, četvrti je Podsused.

Zapad ima dva igrača u najboljoj petorci turnira a to su Ivan Bradić i Domagoj Grlica koji je ujedno proglašen za najboljeg igrača turnira. U natjecanju pogađanja trica igrači Zapada osvojili su prva dva mjesta jer je sa 6 0d 10 ubačaja najbolji bio Benjamin Debeljuh član naše druge ekipe, a odmah iza njega sa 5 koševa je Domagoj Grlica.

Na turniru je nastupila i naša druga ekipa, koja je nakon poraza od trećeplasiranog Universa dobila Bosco i imala odličnu priliku da se pobjedom protiv Podsuseda plasira u polufinale. Izgubili su sa samo pola koša 29-28 , ali u borbi za 5. mjesto Bosco je uzvratio za predhodni poraz.

Ovaj lijepi uspjeh  potvrđuje i nagrađuje ulaganje kluba u rad sa mlađim kategorijama jer uz mlađe kadete tu su i pet škola košarke i ekipe selekcije 05. godište i selekcije 08/09 godište.

Organizator turnira kk Podsused ponovno  je bio savršen domaćin a imali smo odlične suce.

 

 

 

Rezultati  1 dan :

MK1 je pobijedio Samobor i Podsused ( 63 -20 ) i u utorak igra u 12,45 sa pobjednikom iz susreta MK2 -Podsused .

MK 2 su izgubili od Universa ( 37 -21 ) i pobijedili Bosco ( 39 -30 ) i igraju u srijedu 19.4 u 9,15 protiv Podsuseda.

Rezultati drugi dan:

Mk2 su izgubili od Podsused 28 -29 i igrati će za 5. mjesto u četvtrak u 9,15 sati.

MK2 su pobjedom nad Podsusedom od 81 -23 plasirali se u završnicu natjecanja. Finale se igra u 13,15  a protivnik je Samobor koji su već pobijedili prvodga dana turnira. Nakon toga je natjecanje u tricama.

.