LJEČNIČKI PREGLEDI

TEMELJEM ZAKONA O ŠPORTU SVI  ČLANOVI KLUBA MORAJU IMATI POTVRDU O LJEČNIČKOM PREGLEDU. ZAKON PROPISUJE DA TAKVA POTVRDA VRIJEDI SAMO 6 MJESECI, ŠTO ZNAČI DA ĆE SVI , UKOLIKO NE DOĐE DO PROMJENE TOG VRLO NELOGIČNOG PROPISA , MORATI U SEZONI OBAVITI PREGLED DVA PUTA. U PROŠLOJ SEZONI ČLANOVI NISU DONOSILI NOVE POTVRDE O PREGLEDU KADA IM JE ISTEKAO PRVI I RADI TOGA JE ŠPORTSKA INSPEKCIJA UPUTILA KLUB SUCU ZA PREKRŠAJE I OČEKUJE NAS VELIKA KAZNA.

DA BI SE TO UBUDUĆE IZBJEGLO, TRENERI SU DOBILI STRIKTNU NAREDBU DA NEĆE USKORO  ( nakon 7.10.17 ) PUŠTATI NA TRENINGE ČLANOVE BEZ VALJANOG LJEČNIČKOG PREGLEDA.

ZA PREGLED U U SPORTSKOJ AMBULANTI NA BOROVJU  TREBA SE NARUČITI I VELIKE SU GUŽVE , PA JE NE PREPORUČAMO.. PREGLED ĆE SE MOĆI  OBAVITI U DOMU ZDRAVLJA ARGENTINSKA 2   ( U GAJNICAMA ) POČETKOM 10-OG MJESECA KADA ĆE NAM SE DODIJELITI TERMINI O KOJIMA ĆEMO VAS IZVJESTITI  DO KRAJA OVOGA TJEDNA.   TAKOĐER  SE PRIZNAJU  LJEČNIČKE POTVRDE KOJE VAM IZDAJU VAŠI OBITELJSKI LJEČNICI, A TO JE NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN.