5 UTAKMICA

BURAN VIKEND, STARTALI SU MLAĐI KADETI, SELEKCIJA 05, NASTAVLJAJU KADETI, SENIORI.

PLASMAN  MLAĐIH KADETA U PRVU LIGU SIGURNO JE VELIKI USPJEH, NO  NA STARTU SU IMALI PRETEŠKOG PROTIVNIKA, PRVAKA HRVATSKE EKIPU CIBONE. DRUGO KOLO CEDEVITA PA DUBRAVA! NEĆE BITI LAKO, VIDJELO SE U MEČU SA CIBONOM, SA EKIPOM ZA KOJU MOŽEMO MIRNE SAVJESTI  REĆI DA PREDSTAVLJA JEDNU OD PONAJBOLJIH I NAJTALENTIRANIJIH GENERACIJA MLADIH VUKOVA.  NJIHOV ŠUT ZA TRICU JE U RANGU PRVOLIGAŠA, TRANZICIJA I SKOČNOST ODLIČNA, I ZA ZAPAD PREDSTAVLJA USPJEH PRVA ČETVRTINA U KOJOJ JE OBRANA ODLIČNO FUNKCIONIRALA, ALI NAPADAČKI PUNO PROMAŠAJA, IZGUBLJENIH LOPTI I VELIKA NEVOZA I RESPEKT PREMA PROTIVNIKU UČINILI SU SVOJE. CIBONA JE NEMILICE TRPALA KOŠ ZA KOŠEM  A ZAPAD JE PADAO.

U ŠESTOME KOLU KOLU U GOSTIMA  KOD HERMES ANALITIKE, KADETI SU PONOVNO  POBIJEDILI , OVAJ PUTA SA 20 KOŠEVA RAZLIKE.

U IDUĆEM KOLU SMO DOMAĆINI EKIPI KRAPINE.

SELEKCIJA ŠKOLE KOŠARKE 05 GODIŠTE ODIGRALA JE DVIJE UTAKMICE U DUBRAVI ZA SVOJ UZRAST. PRVA PROTIV CEDEVITE BILA JE REPRIZA UTAKMICE ML. KADETA SA CIBONOM- RESPEKT, NESIGURNOST I REZULTAT OD 36 -18 JE REALAN ODNOS TRENUTAČNIH VRIJEDNOSTI. NESREĆA ZA EKIPU JE POVREDA DO TADA NAJBOLJEG POJEDINCA NIKOLE KONTRECA.

U DRUGOJ UTAKMICI PROTIV DUGOG SELA, DRUGA PRIČA-  SADA JE ZAPAD DOMINIRAO,  A SIMPATIČNI MLADI KOŠARKAŠI DUGOGA SELA  BILI SU U PODREĐENOM POLOŽAJU. KATIĆ JE UTRPAO PAR TRICA, DOBRO SE SNALAZI U SVOJOJ PRVOJ UTAKMICI VRLJIĆ,  I ZAPAD BILJEŽI PRVU POBJEDU U OVOJ SEZONI SA VISOKIH 46 -8.