TRI VRIJEDNE POBJEDE

Uspješan vikend za Zapad – pobjede seniora, kadeta i selekcije 05, poraženi su mladi kadeti u Dubravi.

Seniori nisu imali težak posao sa Ivanićem koji je došao bez bitnih Kralja i Razumića. Gosti su vodili do 3. minute 9-8, pa kreće serija Zapada 20-7, i do poluvremena je visokih 48- 20. Zanimljivost je da u prvome poluvremenu  Zapad nije imao niti jedno slobodno bacanje, a Ivanić tek dva i to promašena. U nastavku neozbiljno opuštanje domaćih, Ivanić dobiva treći dio igre sa 15-14,  do kraja mala prednost Zapada od 4 koša viška i konačan rezultat je 91-60. Startna petorka Žganec, Baričević, Mohač, Božek i Žugaj odigrali su odlično prvo poluvrijeme,  kasnije dobar učinak Župana  i Markulaka. Zapad je i nadalje najuspješnija obrana lige, konačno je proradila dalekometna paljba, trice 36 posto- 39 -14.

Kadeti i nadalje drže prvu poziciju u III kadetskoj ligi. Dominik Tomičić je sa 29 koševa poredvodio ekipu do važne pobijede na neuogdnom gostovanju u Zaboku.  Zabok – Zapad 54 -60.

Do druge pobjede došli su dječaci godišta 05 . Dobili su Medveščak sa 33-22, a najuspješniji strijelci bili su Nikola Kontrec sa 12, Grgo Katić sa 6 i mlađi Grlica Niko   sa 7 koševa.