BRAVO ZRINJEVAC

PORAŽENI UVIJEK NALAZE GORKE RIJEČI ZA SVOJU IGRU, ZA SUCE ILI LOŠU SREĆU. KOŠARKAŠI ZAPADA POKAZALI SU U PRVOJ ČETVRTINI UTAKMICE SA ZRINJEVCEM NAJBOLJU IGRU U SEZONI, UBACILI SU POTPUNO NADIGRANOM ZRINJEVCU 32 KOŠA, ODIGRALI SJAJNI NAPAD I POKRETNU OBRANU. PAMTIMO RIJEČI TRENERA VUJOŠEVIĆA DA NE VOLI ODMAH U STARTU 15-TAK KOŠEVA PREDNOSTI, JER SE EKIPA OPUSTI I LAKO DOLAZI DO REZULTATSKOG PREOKRETA. SJETIMO SE CEDEVITE OD PRIJE PAR DANA I NADOKNAĐENIH MINUS 16. ZAPAD JE IMA PLUS 23, STABILNU IGRU DO 15-TE MINUTE.  ONDA BURIĆ UVODI 5 NISKIH IGRAČA, PROBIJA SE PRVA LINIJA ZAPADA,  PRORADIO JE  VANJSKI ŠUT. DO TADA SE MIRKO MARIĆ ČUVAN OD  ŽUGAJA  NIJE SASTAO SA LOPTOM, PRVU TRICU UBACUJE U 14. MINUTI. RASPUCALI SU SE I OSTALI IGRAČI ZRINJEVCA, PUNO TOGA ULAZI, A ZAPAD TONE U NEMOĆ. UZALUDNI SU BILI POKUŠAJA ROTACIJE IGRAČA.  IGRAČ KOJI JE NEKADA PUNO OBEĆAVAO, PA NESTAO, OZREN PAVLOVIĆ PODSJEĆA NA LEGENDARNO BRAZILSKO DESNO KRILO GARINCHU. TAJ JE UVIJEK IŠAO SAMO DESNO I SVI SU TO ZNALI ALI NISU GA ZNALI SPRIJEČITI. PAVLOVIĆ NE SAMO DA JE TAKO PROLAZIO ČUVARA, VEĆ JE KRAJ DVA CENTRA POLAGAO NA ZICERA ŠTO JASNO GOVORI O NESNALAŽENJU  NAŠIH IGRAČA. SVIDIO SE I PLAY KUŠEC, A ZADRANIN KIKI VALIDŽIĆ JE POSEBNA PRIČA,  PRAVI PRIMJER KAKO SPORT MOŽE POMOĆI DJEČAKU TEŠKOG ODRASTANJA DA KRENE PRAVIM PUTEM. UPRAVO JE VALIDŽIĆ ( 29 KOŠEVA ) U FIINIŠU UTAKMICE OSTAJAO NEODGOVORNO SAM KO DUH NA KRILU I UBACIO NEOMETAN DVIJE TRICE.

ZAPAD SE IPAK MALO PRIBLIŽIO VODSTVU ZRINJEVCA, TADA MIRKO MARIĆ PROMAŠUJE SVA TRI SLOBODNA BACANJA.  KOD 78-72 ZAPAD KRADE DVIJE LOPTE, I U ZAVRŠNICI IMA ČAK LUKA ŽUGAJ  ŠUT ZA TRI POENA KOJIM BI DOVEO SVOJU EKIPU U VODSTVO, NO NIJE USPIO I ZRINJEVAC POTPUNO ZASLUŽENO BILJEŽI PETU UZASTOPNU POBJEDU. ZANIMLJIVA I NAPETA UTAKMICA, OSTAJE PUNO MATERIJALA ZA ANALIZU IGRE I MOGUĆNOSTI IGRAČA.

ZAPAD U ZADNJEM KOLU GOSTUJE KOD LIDERA DUBRAVE, REALNO SA MALOM TINJAJUĆOM NADOM U VELIKO IZNENAĐENJE.

ZAPRUĐE JE LIMITIRALO PAPKA NA SKROMNIH 7 KOŠEVA I NANIJELO SESVETAMA DRUGI PORAZ U PRVENSTVU. OSTALI REZULTATI PREMA OČEKIVANJU.

IGRAČI NAŠIH  MLAĐIH KATEGORIJA  KADETI I MLAĐI KADETI OVAJ VIKEND IMAJU SUSRETE SA MEDVEŠČAKOM. U PRVOJ, U PETAK NAVEČER PREDKADETI SU PREOKRENULI VODSTVO DOMAĆIH I  ZABILJEŽILI DRUGU SEZONSKU POBJEDU U PRVOJ LIGI. BRAVO IVAN JURAN I EKIPA.