KOMENTAR 3.KOLA

Ponovno su se sve prognoze obistinile, ali to se vjerojatno neće  ponoviti u narednom kolu.

Gusto je bilo između Maksimira i Sesveta, Papak i ekipa su se izvukli u završnici, a moglo je biti i drugačije što govori o već spomenutim slabostima u sastavu, no kako će prvenstvo odmicati, povratkom ozlijeđenog Babića i dizanjem forme Torića biti će to opet stabilna ekipa u trci za vrh. Samobor nije imao problema sa Podsusedom, više ih brine ozljeda zgloba Mandalinića. Očekivali smo zanimljivu utakmicu između Universa i Ivanića, ali bez Renata Havličeka gosti su preslabašna družina. , Mladost je opravdala ulogu  favorita protiv Zrinjevca.

Zapad je dobio u Draženovom domu Medveščaka sa tridesetak koševa razlike. Gledali smo lošu utakmicu, sa nizom pogrešaka sa obje strane, ali razliku je Zapad stvorio u drugome dijelu utakmice kad je do izražaja došla bolja fizička pripremljenost. U ekipi Medveščaka vrlo je zanimljiv igrač Balaško, bio je i najbolji strijelac sa 31 košem, Sunara je ubacio 17, a kod Zapada ponovno je najefikasniji Bistrović sa 24 koša.

Prognoza 5. kola :

1. Ivanić – Sesvete 2. Sa Havličekom jako teško jedinica, bez Havličeka čista dvojka

2. Podsused – Maksimir 1. Podsusedu grčevito treba prva pobjedu nakon tri poraza, dok je Maksimir je zamalo dobio

Sesvete, što je znak podizanja ekipe koja će mnoge iznenaditi u nastavku lige. Možda je prvi na redu Podsused ?

3. Zapad – Zrinjevac  1.  Zrinjevac je jača ekipa  od Medveščaka, biti će to puno teža utakmica

4. Agens Univers – Mladost 2.  To je derbi kola, poletni mladostaši protiv dobro posloženog i također još  ne poraženog Universa. Ipak dajem malu prednost Mladosti.

5. Medveščak – Samobor 2. Tu je samo pitanje koš razlike.