KOMENTAR 4.KOLA

Opet su prognoze bile dobre, iznimka je susret Universa i Mladosti, Mladost je odigrala bez dvojice važnih igrača a to se naravno nije dalo predvidjeti.  Ivanić bez Havličeka je bitno drugačija ekipa. Fale,  a to  će se još više  osjetiti u nastavku, ekipi Samobora Majcunić i Škara.

Zapad po već ustaljenoj formuli  nakon uvodnog dijela iscrpljuje protivnika jakim tempom i čestim izmjenama igrača. Tako je bilo i protiv Zrinjevca koji se držao tek prvu četvrtinu, a onda bio žrtva kratke klupe.

Prognoza 5. kola ;

1.Mladost – Ivanić 1. Sa ili bez Havličeka isto se piše.( ako je Mladost kompletna ).

2. Samobor – Zrinjevac 1.  Tu je sve jasno.

3. Maksimir – Medveščak 1. Derby začelja, dvije ekipe bez pobjede- Zanimljiv dvoboj vrsnih strijelaca Škrinjarića i . Balaška. Hoće li Zadravec konačno pokazati nešto iz svoje bogate arhive ?

4. Sesvete – Podsused 1. Sesvećani su favoriti. Podsused nepredvidljiv.

5. Zapad – Agens Univers 1. Novi trener Juran uspio je u kratkom roku postići da mu dečki  dižu nivo obrane, protiv Zrinjevca su primili samo 58 koševa i evo prilike da nanesu prvi poraz ekipi za koju sam na početku lige tvrdio da će biti uspješna ove sezone, što su i potvrdili. Dobije li pak Univers, tada se nameću kao ozbiljan konkurent Samoboru. Dakle, ta utakmica je derbi kola.