Ekipa U 11 osvojila 5. mjesto

Na otvorenom prvenstvu Hrvatske za dječake U 11 naša ekipa zauzela je odlično 5. mjesto. U dvorani škole na Kajzerici izgubili su samo od Dubrave sa 24-13,  a zatim su uslijedile tri pobjede – Sisak 19-16, Zagreb-Bosco 27-17 i Rudeš 28-12 ! Prvenstvo se nastavlja sa još dva ciklusa koji će se odigrati do kraja školske godine.

I naša prva ekipa predkadeta koja igra prvu ligu, ostvarila je izniman rezultat jer je u u gostima pobijedila ekipu Mladosti, koja je druga ekipa Cedevite i to sa visokih 16 koševa razlike. Rezultat je bio 61 -46 u našu korist ( Meštrović 16, L.Dizdar 15, Buljan 10 koševa ). Prvu utakmicu odigranu 1.prosinca izgubili smo 77-50. To im je treća pobjeda u nizu nakon što su pobijedili Medveščak i Sesvete. Očigledan je napredak ekipe kroz sezonu i sazrijevanje igrača, jer smo odigrali dobru obranu, osobito na njihovom vrlo visokom centru, i nismo radili greške u koracima ili u prijenosu lopte, što je prije bio veliki problem. U predposljednjem kolu igramo u Sisku.

Juniori su odigrali svoju prvu međunarodnu utakmicu i to protiv kineske ekipe Bejing koja igra u trećoj ligi. Izgubili su sa dva koša zaostatka, a trener Frano Čolak je vrlo nezadovoljan suđenjem.

Druga predkadetska ekipa gostovala je u Zaboku i izgubila od prve ekipa zagoraca, što i nije bilo neočekivano s obzirom na dosadašnje rezultate obiju ekipa.