ZAPAD – SAVIA 104 – 73

ZAPAD – SAVI A            104 -73

1. 30 -19  2. 27 -12  3. 22-17  4. 25-25

ZAPAD : SMILJANIĆ 16, VUKELIĆ 2, ZUBČIĆ 28, ČANČAR 3, DUŽDAGIĆ 7, DŽIDŽIĆ 13, GRAŠIĆ 6, BORO 15,

DEFRANČESKI, BEGIĆ 8, VUČIĆ 6. TRENER :  P.POREDOŠ

SAVIA : JUKIĆ, MILARDOVIĆ, GAJIĆ, DOBRANIĆ J. DOBRANIĆ T. BOŠNJAK, TEŠANOVIĆ, RADIŠIĆ, GAJIĆ, JAPIĆ.

TRENER : M.LAĐEVIĆ

U 4. KOLU B 1 LIGE SUSRET DVAJU EKIPA OPTEREĆENIH RAZNOVRSNIM PROBLEMINA ; SAVIA U IGRAČKOJ KRIZI , SA PRORIJEĐENOM SVLAČIONICOM, A ZAPAD, NAKON PORAZA OD MAKSIMIRA I ŽURNOG ODLASKA  TEK PRIDOŠLIH DVOJICE IGRAČA I NOVOG TRENERA, SA NIZOM OZLIJEĐENIH , BOLESNIH  ILI POLUZDRAVIH IGRAČA .

U SASTAVU ZAPADA TRI DEBITANTA : IVAN VUČIĆ, ZAPADOV PODMLADAK, OD OVE SEZONE U “CEDEVITI”, A  SADA “ZAŠTIČENI IGRAČ ” NA POSUDBI U NEKADAŠNJEM KLUBU, ZATIM MICHAEL JOHN GRAŠIĆ SNAŽNI KANADSKI MLADI CENTAR, I PORIN POREDOŠ, U PROŠLOJ SEZONI POMOĆNI TRENER JOEU DEBELJUHU, PRVI PUTA U OVOJ  SEZONI  SAMOSTALNO NA KLUPI ZAPADA.

ZAPAD JE UTAKMICU REZUTATSKI RIJEŠIO VEĆ U PRVOJ ČETVRTINI SA 30 UBAČAJA. ULASKOM ŠIME ZUBČIĆA UBACUJU U PETU BRZINU I DO POLUVREMENA PREDNOST IZNOSI 26 KOŠEVA RAZLIKE. SUOČENI SA MALIM IZBOROM IGRAČA GOSTI BRZO SUSTAJU U OBRANI I UMOR IH PRISILJAVA NA VEĆI BROJ POGREŠAKA, KAO I NA IZOSTANAK  SKOKA POD KOŠEM.

OVAKAV  “LAGANIJI ” PROTIVNIK DOBRO JE DOŠAO ZAPADU ZA PODIZANJE MORALA I  KONSOLIDACIJU EKIPE, KOJU VE Ć U NEDJELJU ČEKA TEŠKO GOSTOVANJE U PETRINJI.