SURADNJA SA CIBONOM

DANAS  JE U PROSTORIJAMA K.K. CIBONE ,UZ NAZOČNOST MEDIJA, POTPISAN UGOVOR O SURADNJI IZMEĐU CIBONE I ZAPADA. TIME SU ZAVRŠENI PREGOVORI ZAPOČETI JOŠ U KOLOVOZU PROŠLE GODINE. PREMA RIJEČIMA PREDSJEDNIK CIBONE  IVICE LOVRIĆA CIBONA ŽELI U DALJNJEM PROCESU OPORAVKA I REORGANIZACIJE RADA KLUBA, OSTVARITI  SURADNJU SA OSTALIM KLUBOVIMA, NA OSNOVU OBOSTRANE SURADNJE I USKLAĐIVANJA INTERESA,  UZ  ZADRŽAVANJE POTPUNE SAMOSTALNOSTI  SVAKOG KLUBA.

KONKRETNO, CIBONA JE ZAINTERESIRANA DA NAJPERSPEKTIVNIJI MLADI   IGRAČI DOĐU U CIBONU I POKUŠAJU U OPTIMALNIM UVJETIMA DOĆI DO STATUSA PRVOTIMACA. RAZMJENA IGRAČA PREDVIĐENA JE U OBA PRAVCA, JER ZAPADU ĆE ZASIGURNO USKORO TREBATI POJAČANJA , PRVENSTVENO  U AMBICIOZNOJ SENIORSKOJ EKIPI. NADALJE , POLAZNICI ŠKOLA KOŠARKE   IGRATI ĆE NA TURNIRIMA U ORGANIZACIJI CIBONE. NIZ DRUGIH DETALJA IZ SPORAZUMA KAO I  IDEJA KOJE ĆE SE TEK REALIZIRATI,  OTVARAJU ZANIMLJIVE PERSPEKTIVE .

NA SAMOJ SVEČANOSTI POTPISIVANJA UGOVORA, KOJI  SU POTPISALI I KLUBOVI AUCTOR, SESVETE, KAPTOL I VUČIĆI , UZ IVICU LOVRIĆA SA STRANE CIBONE SU BILI I DIREKTOR ZDENKO  ANTUNOVIĆ, JOSIP SESAR, NIKŠA PRKAČIN, DAVOR ŠKARA I TRENERI MLAĐIH KATEGORIJA, ZATIM PEPSI BOŽIĆ PREDSJEDNIK UDRUGE HRVATSKIH TRENERA I PREDSTAVNICI KLUBOVA POTPISNIKA.  ISPRED NAŠEG KLUBA, UGOVOR POTPISAN OD STRANE PREDSJEDNICE MILICE MEDAK,  PREDALI SU  DAVOR POREDOŠ, SPORTSKI DIREKTOR I PORIN POREDOŠ, TRENER ŠKOLE KOŠARKE I SENIORA.